HASANKEYF

Hasankeyfli gençlere müjde…

Hasankeyf Kaymakamlığı, Hasankeyf Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün girişimleri sonucu antik kent Hasankeyf’e modern gençlik merkezi kazandırıldı.

Hasankeyfli gençlere müjde…
17-08-2024 15:29
17-08-2024 15:30
Google News

Hasankeyf ve köylerinde çocuk ve gençlere hizmet verecek olan Hasankeyf Gençlik Merkezinde son rötuşlar yapılıyor.

GENÇLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZ…

Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak “Valimiz Ekrem Canalp’ın büyük destekleriyle İlçemizde son rötuşları yapılan gençlik merkezimizi kısa zamanda hizmete açmayı planlıyoruz. Bu müjdeyi de ilçe halkımıza, çocuklara ve özellikle gençlerimize vermiş olalım. Eyyubi Mahallesinde hizmete girecek olan 2 katlı merkezimizde bütün hazırlıklar tamamlanmak üzere. Gençlik merkezimiz, 240 metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplam 700 m2 alan üzerinde kurulmuştur. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mehmet Şafi Özperk, Gençlik Hizmetleri Müdürümüz İbrahim Rüzgâr ve ilçe Müdürümüz Veysi Datlı tarafından gerekli incelemeler yapıldı” dedi.

4 BİN 940 GENÇ NÜFUSA SAHİBİZ

İlçe nüfusunun 7 bin 969’unun 4 bin 940’nın genç nüfus olduğunu belirten Kaymakam İmrak “Batman’ın Hasankeyf ilçesi tarihi öneme sahip. 12 bin yıllık geçmişi bulunan antik kentimize gençlik merkezimiz çok yakışacak. Tarihi bir ilçe olmamız nedeniyle yer yer nüfus artışı oluyor. Gençlik merkezi olarak düşünülen alanımız okullara, kamu kurum ve kuruluşlarına, vatandaşlarımızın da kolayca erişebileceği bir konumda” dedi. (Hasankeyf Kaymakamlığı)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete