EĞİTİM

HASTALIĞINA MEDİCAL’DE ÇARE BULDU

Kusma şikâyeti ile birçok şehirde üniversite hastanelerine giden ancak hastalığına çare bulamayan Hacire Bingöl, Medical Park Batman Hastanesi’nde tedavi edildi.

HASTALIĞINA MEDİCAL’DE ÇARE BULDU
28-06-2016 00:38
Google News

Günde 10–15 kez şiddetli bulantı ve kusma şikâyeti yaşayan Hacire Bingöl, büyükşehirlerde bulunan özel veya üniversite hastanelerine giderek uzman hekimler tarafından defalarca muayene edilmesine rağmen hastalığına teşhis konulamadı.

KUSMAYA BEYİNDEKİ HASAR NEDEN OLUYORMUŞ

Son olarak geldiği Medikal Park Batman Hastanesi’nde hastalığının teşhisi ve tedavisi yapılan Hatice Bingöl, sağlığına kavuştu. Tedavi sürecine ilişkin bilgi veren Uz. Dr. Tufan Aruk “Hasta, tekerlekli sandalyede, elinde plastik bir leğende muayene sırasında bile kusarak bize geldi. Aşırı kusmaya bağlı kilo kaybı, yutma güçlüğü, baş dönmesi, terleme, solukluk, uykusuzluk yaşıyordu. Tetkiklerde hastanın beyninde kusma merkezinin hasara uğradığı ve sürekli kusma uyarıları gönderdiği tespit edildi. Elektrolit ve sıvı desteği ile hastanın bulantı ve kusma şikayetleri düzelince tek bir ilaç reçete edilerek taburcu edildi” dedi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24 Haziran 2024 e-gazete