TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Hatun: Köylerdeki su, yol ve altyapı sorunlarını çözeceğiz

Bismil ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, köylerdeki altyapı sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını belirterek, “Tek amacımız belediyenin imkânlarını sadece halkın menfaatine kullanmaktır” dedi.

Hatun: Köylerdeki su, yol ve altyapı sorunlarını çözeceğiz
11-06-2024 10:55
Google News

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2025-2029 Stratejik Plan hazırlığı kapsamında Bismil ilçesinin mahalle muhtarları ile Kültür ve Kongre Merkezi’nde toplantı düzenledi. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Bismil Belediyesi Eş Başkanları Mizgin Ekin ve Güven Tanrıkulu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Yıldız, büyükşehir ve DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün ilgili daire başkanları ile mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarlar: Yıllarca hizmet alamadık

Muhtarlar, mahalle sorunları ve stratejik planla ilgili görüş ve önerilerini dile getirdi. Muhtarlar, yıllardır hizmet almadıklarını ifade ederek, yaşanan sorunlar için çözüm talebinde bulundu.

Eş Başkan Hatun: Amacımız halka hizmet etmektir

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, 5 yıllık stratejik planlarını 17 ilçe ile birlikte yaptıklarını belirterek, “Biz 17 ilçenin tüm köy muhtarlarıyla toplantı düzenliyoruz. Ayrıca sivil toplum örgütleriyle beraber kanaat önderlerinin görüşlerine de başvurmaktayız. Önümüzdeki 5 yılda bu kent için ne yapılabilir? Biz onu sizlerle istişare ederek planlıyoruz. Yol, su ve altyapı sorunlarıyla ilgili çalışmalarımız var. DİSKİ, bununla ilgili ilçe ilçe çalışıyor. 8 yıldır kayyumlar yüzünden bu kent hizmet yüzü görmedi. Bir stratejik planları var mıydı, onu da bilmiyoruz. İşimiz elbette çok kolay değil. Biz biriken sorunların farkındayız. Bizim tek bir amacımız var: Bu halka hizmet etmek ve belediyenin imkânlarını sadece halkın menfaati için kullanmak” dedi. (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?