GÜNDEM

Hemşerimiz Kırşan, temaslarını sürdürüyor

TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Başkanı, Ulusal Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama Komisyonu (UMREK) Üyesi ve ÇİFTAY İcra Kurulu Başkanı Batmanlı Hemşerimiz İbrahim Halil Kırşan, Ankara’da üst düzey ziyaretlerini sürdürüyor.

Hemşerimiz Kırşan, temaslarını sürdürüyor
17-08-2023 16:20
17-08-2023 15:58
BATMAN
Google News

Batman’ın başarılı bürokratlarından Kırşan, kabinede yapılan değişiklikler ve atamalar sonrası tebrik ziyaretleri gerçekleştirdi.

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜNE TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDU

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan Erol Ayyıldız’a tebrik ziyaretinde bulunan Kırşan, hayırlı olsun dileklerini iletti. Daha önce Ayfın, İzmir ve Eskişehir Valiliği görevlerinde bulunan Ayyıldız’a ilgi ve alakasından ötürü teşekkür eden Kırşan, Hemşerimiz Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Batman Gündemine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

BAKAN YARDIMCISI ÇELİK İLE GÖRÜŞTÜ

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik’i ziyaret eden Kırşan, Halk Bankası Denetleme Kurulu Üyeliği’ne atanan Hemşerimiz Kamu İhale Kurumu Başkan Yardımcısı Mehmet Aydın’a tebrik ziyareti gerçekleştirerek hayırlı olsun dileklerini iletti. Madencilik Sektörünü temsil eden STK başkanları ile MAPEG Genel Müdürü Cevat Genç’e istişare ziyaretinde bulunan Kırşan, beraberindeki STK Başkanları ile birlikte ülkemiz madencilik sektörü gündemini değerlendirdi. (Hatice Türkan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete