SPOR

HENTBOLDA MAÇLAR BAŞLIYOR

Erkekler Süper Lig Hentbol Ligi’nde mücadele eden 1955 Batman Belediye Erkekler Hentbol Takımı, 2. yarının çalışmalarına başladı.

HENTBOLDA MAÇLAR BAŞLIYOR
18-01-2019 17:39
Google News

İlk yarıyı 3. sırada tamamlayan temsilcimiz, 2. yarının hazırlıklarına Batman’da start verdi. Adıyaman ile iki hazırlık maçına çıkacak olan Turuncu-Mavili Temsilcimiz, ilk maçını Pazartesi günü saat 17.00’da, ikincisi ise Salı günü saat 12.00’da 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’nda oynayacak.

TAKIMA YENİ TAKVİYE

2. yarıya eksiksiz bir şekilde hazırlanmak için takıma takviye yapan Teknik Heyet, Ankara MYK’dan Alican Göçmen’i kadrosuna kattı. Sol oyun kurucu olarak görev yapan Göçmen takımla birlikte çalışmalara başladı.  Takımda her şeyin yoluna gittiğini belirten Baş Antrenör Seceattin Aydoğ, “İlk yarı itibariyle istediğimiz sonuçları aldık. Takımımız şuan Batman’da 2.yarı için güç depoluyor. Takım olarak eksiğimiz şuan yok. İnşallah 2. yarında da istediğimiz sonuçları alarak güzel galibiyetler armağan edeceğiz Batman halkına. Ligin 2.yarısında da taraftarımızdan destek bekliyoruz” dedi. Öte yandan temsilcimiz 27 Şubat’ta İzmir Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacağı maç ile ligin 2. yarısına start verecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete