SPOR

Heyecan dorukta! Lig başlıyor

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, yeni sezonun ilk maçı için pazar günü kendi sahasında Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek.

Heyecan dorukta! Lig başlıyor
29-08-2024 15:00
29-08-2024 14:09
BATMAN
Google News

HEDEF; İDDİALI BAŞLANGIÇ YAPMAK

Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig 2. Grup'ta şampiyon olarak TFF 2. Lig'e yükselen Petrolspor, lige güçlü bir kadro ile iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Takımın başına başarılı teknik direktör Şenol Fidan’ı getiren Petrolspor, transfer döneminde de büyük atılım yaptı. Kadrosuna 18 yeni transfer ekleyen kırmızı-beyazlı ekip, altyapıdan da 3 genç yeteneği takıma kazandırdı.

MAÇ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Pazar günü saat 19.00’da kendi sahasında Ankaraspor müsabakasına çıkacak olan Petrolspor, maça sıkı bir şekilde hazırlandı. Kendi taraftarı önünde ilk sınavına çıkacak olan kırmızı-beyazlı ekip, 3 puana kitlendi.

BİLETLER SATIŞTA

Batman Petrolspor- Ankaraspor müsabaka biletleri de satışa çıkarıldı. Maç biletleri kale arkası 30 TL, maraton tribün ise 50 TL olarak satışa sunuldu.

TARAFTARA ÇAĞRI

Pazar günü oynanacak Ankaraspor müsabakasına taraftarı davet eden Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya “Sezonun ilk maçında takımımızı yalnız bırakmamanızı ve tribünleri doldurarak desteğinizi esirgememenizi rica ediyoruz. Hep birlikte, takımımızın yanında olup bu zorlu mücadelede onları destekleyelim. Yeni sezona 3 puanla başlamamız için her bir taraftarımızın desteği çok önemli. Pazar günü tüm Batmanlıları stadyuma, takımımızı desteklemeye davet ediyoruz" dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete