GÜNDEM

İki firma, artık Batman’da

Otomotiv sektörünün devleri Renault ve Dacia, Batman'da yepyeni bir şube ile kapılarını açmaya hazırlanıyor. B Acar grup tarafından açılacak olan yeni şube, Batman ve çevre illere hizmet verecek.

İki firma, artık Batman’da
04-06-2024 07:12
04-06-2024 07:14
BATMAN
Google News

Otomotiv sektörünün önde gelen markaları Renault ve Dacia, Batman'da hizmet vermeye başlıyor. B Acar Grup'un yeni yatırımı, Batman ve çevre illerdeki vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlayacak.

GÜN SAYIYORLAR

B Acar Grup, yeni tesisinin açılışı için gün sayıyor. Tesisin kısa süre içinde faaliyete geçmesiyle birlikte, Batman ve çevresindeki Renault ve Dacia kullanıcıları, araçlarının bakım ve onarım ihtiyaçlarını hızlı ve güvenilir bir şekilde karşılayabilecek. Renault ve Dacia'nın Batman'da hizmet vermeye başlaması, bölgedeki otomotiv sektörüne yeni bir soluk getirecek ve yerel ekonomiyi canlandıracak. Batman'da açılacak olan yeni tesis, servis, satış ve yedek parça hizmetleri sunacak. B Acar grup yetkilisi Bahaeddin Acar "Batman halkımızı başka illere gitmekten kurtardık. Artık Renault ve Dacia markalarının tüm hizmetlerini Batman'da sunacağız" dedi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?