EKONOMİ

İstanbul'da Avrasya, Afrika ve Orta Doğu Saklama Kuruluşları Zirvesi Başladı

İstanbul'da gerçekleşen AECSD & AMEDA Zirvesi kıtaları ve piyasaları buluşturuyor.

İstanbul'da Avrasya, Afrika ve Orta Doğu Saklama Kuruluşları Zirvesi Başladı
03-10-2024 00:40
Google News

İstanbul Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) ev sahipliğinde düzenlenen, Avrasya Merkezi Saklama Kuruluşları Birliği (AECSD) & Afrika ve Ortadoğu Saklama Kuruluşları Birliği (AMEDA) İstanbul Zirvesi başladı.

Etkinlik Borsa İstanbul Grubu Yerleşkesinde gerçekleştirildi ve AECSD, AMEDA ve Dünya Merkezi Saklama Kuruluşları Forumu (WFC) Genel Kurullarının tamamlanmasıyla gerçekleşti. AECSD & AMEDA İstanbul Zirvesi 2024 için Borsa İstanbul'da temsili bir gong töreni de düzenlendi. Zirve sponsorlarına teşekkür plaketi takdim edildi. MKK Genel Müdürü Dr. Ekrem Arıkan'ın AECSD Dönem Başkanlığı görevine bir dönem daha devam etmesine karar verildi. Arıkan ayrıca WFC Genel Kurul Üyeliği ve AMEDA Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de sürdürecek.

Zirvenin resmi açılış töreni yarın İstanbul Finans Merkezi'nde gerçekleştirilecek ve Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik, SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül ve Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan da katılacak.

Etkinlikte Avrasya, Afrika ve Orta Doğu'dan 40'ı aşkın ülkenin Merkezi Saklama Kuruluşları bir araya gelecek ve 3-4 Ekim'de düzenlenecek panel ve oturumlarla devam edecek. .

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Ekim 2024 e-gazete