GÜNDEM

İstanbul Mahallesinde Çatı Çöktü!

İstanbul Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bir binanın çatısında kısmi çökme meydana geldi. Olayda park halindeki araçlara hasar oluştu.

İstanbul Mahallesinde Çatı Çöktü!
15-10-2024 23:11
Google News

İstanbul'un Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan üç katlı bir binanın çatısında kısmi çökme meydana geldi. Kentsel dönüşüm kapsamında yaklaşık bir ay önce boşaltılan binada çatıdan düşen parçalar nedeniyle park halindeki iki araçta hasar oluştu. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, çevreye güvenlik önlemi alarak çalışmalarına başladı. Mahalle sakinlerinden Murat Kayaalp, olayın yaşandığı sırada berber arkadaşıyla dükkanlarında oturduklarını ve bir gürültü duyduklarını belirtti.

Dışarı çıktıklarında çatının üstünden tuğlaların düştüğünü gördüklerini dile getiren Kayaalp, şükürler olsun kimseye bir şey olmadığını ve bu durumun sevindirici olduğunu söyledi.

Şerif Doğan ise olayı değerlendirirken, çocukların üç saniye ile kurtulduğunu ve düşen parçalar nedeniyle araçların kullanılamaz hale geldiğini ifade etti. Ekiplerin çalışmaları devam ederken, bölgedeki güvenlik önlemleri de artırıldı.

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ARŞİV ARAMA