TÜRKİYE VE DÜNYADAN

İstanbul Nişantaşı Üniversitesinden işbirliği

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ile BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi arasında, "Sağlık Eğitimi İş Birliği" protokolü imzalandı.

İstanbul Nişantaşı Üniversitesinden işbirliği
09-06-2024 04:14
08-06-2024 20:15
Google News

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Kampüsü'nde gerçekleştirilen imza törenine, Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusu Levent Uysal, BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Operatör Doktor Reşat Bahat, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ayşegül Komsuoğlu Çıtıpıtıoğlu, hastane yönetimi ve üniversiteden akademisyenler katıldı.

Toplantıda konuşan Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusu Uysal, BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi ile ilk iletişime geçtikleri andan itibaren hep pozitif enerji aldıklarını söyledi.

BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi'nin her zaman yanlarında olduğunu belirten Uysal, "BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi ailesine dahil olmaktan ve Nişantaşı ailesinde hep birlikte daha büyük bir yapıda daha büyük projelerde birlikte yer almaktan mutluluk duyacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Uysal, iki kurumun daha farklı projelerde de işbirliği yapacağını vurguladı.

BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Operatör Doktor Reşat Bahat ise daha önce üniversite afiliye tecrübeleri olduğundan bu işbirliğinin kendileri için çok iyi bir yol olacağını düşündüğünü belirtti. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?