SİYASET

İYİ Parti’li Demir; “Kent lokantalarında fiyatlar düşmeli”

İYİ Parti Batman İl Başkan Yardımcısı Abdülvahap Demir, belediyenin 2 ayrı noktada açtığı kent lokantalarında fiyatların düşürülmesi gerektiğini söyledi.

İYİ Parti’li Demir; “Kent lokantalarında fiyatlar düşmeli”
08-08-2024 00:30
07-08-2024 21:55
BATMAN
Google News

2 ayrı noktada açılan kent lokantalarının kar amacı gütmemesi ve maliyetine hizmet vermesi gerektiğini belirten Demir “Kent lokantalarındaki asıl amacı dar gelirli ve ihtiyaç sahibi insanların faydalanmasını sağlamaktır. Belediyeler bunun için vardırlar. Batman’daki yemek fabrikalarından verilen menü için fiyat araştırması istedik. 5 ayrı yemek fabrikası bize kent lokantalarında çıkan yemeğin maliyetini çıkardı. Bize 55 ile 70 TL arasında dönüşler yapıldı. Bunun içinde yemek masrafları, işçilik, kira gibi bütün giderler dâhildir. Mevcut yemek fabrikaları şu anda işyerlerine daha kaliteli yemekleri 75 ile 100 TL arasında toplu yemek hizmeti vermektedir. Belediyenin 100 TL olan fiyatı en az 70 TL’ye düşürmelidir” dedi. (İyi Parti Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Umut
Umut 1 ay önce
Yani en başta seni haber yapanlara sormak lazım bu zat hayatında Batman'ın hangi sorunu ile ilgilenmiste şimdi kalkmış yemek fiat araştırması yapıyor ya lokantası var yada sırf belediye den nefret ettiği için sizde böyle boş kişileri meşhur etmezseniz

RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete