SPOR

Judo’da sevindiren dereceler…

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Türkiye Judo Federasyonu ve Türkiye Engelliler Sporları Federasyonunun 2017–2018 faaliyet programında yer alan Gençler Şampiyonasında Batman, Türkiye dereceleri çıkardı.

Judo’da sevindiren dereceler…
13-02-2018 21:40
Google News

Denizli’de yapılan şampiyonaya Batman’ı temsilen katılan Hayrünnisa Aslan 78 kilogramda Türkiye 2.si olurken, Harun Kurtbaş ise 100 kilogramda Türkiye 7.si olmayı başardı.

GÖRME ENGELLİ SPORCUMUZDAN BÜYÜK BAŞARI

Türkiye Görme Engelliler Sporları Federasyonunun düzenlediği Türkiye Judo Şampiyonası ümitler kategorisinde yarışan Mehmet Şah Kural 55 kilogramda Türkiye 3.’sü oldu, kural yıldızlar kategorisinde 55. kilogram dalında da Türkiye 2.’si olmayı başardı. Antrenör Ömer Polat nezaretindeki sporcuların Türkiye dereceleri yapması, sevinçle karşılandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Eren “İyi bir alt yapı ve düzenli bir programla okullarımızda, mahallelerimizde ve ilçelerimizde antrenörlerimiz sporcu taraması yaptı. Zamanla judo sporunun önemini kavrayan veli ve sporcular, daha fazla zaman ayırmaya başladı” dedi. (Spor Müdürlüğü)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete