YAŞAM

Katliam gibi kaza: 4 kişi öldü!

Batman’da düğünden çıkan ve yolun karşısına geçmeye çalışan aileye ticari araç çarptı. Can pazarının yaşandığı yolda öğretmen ve iki çocuğu ile birlikte 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Katliam gibi kaza: 4 kişi öldü!
29-07-2024 15:40
29-07-2024 15:27
BATMAN
Google News

ÖLÜM YOLU…

Ölümlü kazaların sık sık yaşandığı Batman-Siirt çevreyolu, yeni bir faciaya daha tanık oldu. Yakınlarının düğünü için Batman’ın Gercüş İlçesine bağlı Dereli Köyünden merkeze giden 6 kişilik aile, düğün sonrası yol kenarına park ettikleri araca doğu ilerlerken hızla gelen M.A.A. yönetimindeki 34 KIK 618 plakalı araç çarptı.

1’İ BEBEK 4 KİŞİ ÖLDÜ

Bölgeye, sağlık, UMKE, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çarpmanın şiddetiyle metrelerce savrulan 48 yaşındaki Süleyman Oğuz, 40 yaşındaki İlyas Oğuz, 12 yaşındaki Sefa Oğuz ve 4 yaşındaki Demir Oğuz olay yerinde hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. 

KAZADA HEM KENDİSİ HEM İKİ ÇOCUĞU HAYATINI KAYBETTİ

Kazada 40 yaşındaki öğretmen İlyas Oğuz ile iki çocuğu 12 yaşındaki Sefa Oğuz ve 4 yaşındaki Demir Oğuz hayatını kaybetti. Eğitim camiasını yasa boğan ölümlü kazada hayatını kaybeeden kişi gözayaşları arasında toprağa verilirken sürücü M.A.A. ise gözaltına alındı. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete