SPOR

Kimseye söz vermeyin Petrolün maçı var

Nesine 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor, ligin 6. haftasında kendi sahasında Altay ile karşılaşacak. Yarın oynanacak müsabakaya taraftarların da yoğun ilgisi bekleniyor.

Kimseye söz vermeyin Petrolün maçı var
04-10-2024 14:13
04-10-2024 14:19
BATMAN
Google News

PETROLSPOR, SAHASINDA KAZANMAK İSTİYOR

Geçtiğimiz hafta İskenderunspor deplasmanında 2-0 mağlup olan Petrolspor, bu hafta evinde galip gelmeyi hedefliyor. Teknik Direktör Şenol Fidan, hafta boyunca yapılan idmanlarda İskenderunspor maçındaki hatalar üzerinde durarak oyuncularını uyardı. Kırmızı-beyazlı temsilcimiz saha ve seyirci avantajını kullanarak Altay karşısında 3 puana uzanan taraf olmak istiyor. 

PETROLSPOR KÖTÜ SERİYİ BOZMAK İSTİYOR

Altay ile daha önce iki kez karşılaşan Petrolspor, her iki maçtan da mağlubiyetle ayrılmıştı. Kırmızı-beyazlı ekip, bu kez kötü seriyi bozmak için sahaya çıkacak.

ESKİ BAŞKANLAR MAÇA DAVET EDİLDİ

Petrolspor, zorlu Altay mücadelesi öncesi eski başkanlarını maça davet etti. Eski Kulüp Başkanları Erdal Ahıska, Talat Atalay, Erdal Coşkun, Gökhan Akın, Süleyman Çalık, Bayram Kara, Aydın Gülmez, Ekrem Konaç, Vahap Akbaş ve Mustafa Demir’in de tribünde yer alması bekleniyor.

MAÇ SAAT 19.00’DA OYNANACAK

Kırmızı-beyazlı temsilcimiz, Batman Yeni Şehir Stadı'nda Yarın saat 19.00'da Altay ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi hakem Can Cengiz yönetirken, yardımcılıklarını ise Sinan Ertinğü ve Çağrı Ateş yapacak. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Ekim 2024 e-gazete