GÜNDEM

KIZILAY HEYETİ, KUDÜS’TE

Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Genel Merkez Üyesi Sabahattin Tezdiğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan heyet, Ramazan Ayı Programları kapsamında Filistin’e gitti.

KIZILAY HEYETİ, KUDÜS’TE
22-06-2016 20:49
Google News

Filistin Kudüs Büyükelçiliğini ve İsrail Kızıl Davut Yıldızını (MDA) ziyaret eden Kızılay Heyeti, Gazze'den yaralıların tahliyesi ve yardımların içeri alınması konusunda değerlendirmeler yaptı. Filistin’de Türkiye Konsolosluğunu da ziyaret eden heyet, iftarını Filistin halkı ile birlikte yer sofrasında açtı.

MÜJDELİ HABERLER YOLDA

Batman Şube Başkanlığından Genel Merkez Üyeliğine atanan Sabahattin Tezdiğ, incelemelere ilişkin yaptığı açıklamada “Yaptığımız görüşmeler olumlu geçti. Gazze'den yaralıların tahliyesi ve yardımların içeri alınması konusunda Gazze'ye yönelik müjdeli haberler vermenin umudu içindeyiz. Türkiye'den gidecek insani yardım malzemelerine ambargo kalkacak. Kızılay olarak Gazze'deyiz, Kudüs'teyiz, Filistin'deyiz. Akşam namazımızı Kudüs'te Mescidi Aksa’da kıldık. Filistin'de bulunan Türkiye Konsolosluğumuza ziyarette bulunduk. İftarımızı Kudüs'te Mescidi Aksa bahçesinde Filistinli kardeşlerimiz ile açtık. Verimli geçen bir ziyaret programı oldu” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete