SPOR

Kızılcahamam kampı sona erdi

Batman Petrolspor'un Kızılcahamam kampı, 22 Temmuz–2 Ağustos tarihleri arasında tamamlandı. Takımın kamp kurabilmesi, hem fiziksel hazırlıkları sürdürüldü hem taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi.

Kızılcahamam kampı sona erdi
01-08-2024 14:29
01-08-2024 14:30
BATMAN
Google News

SPORCULARA 3 GÜN İZİN VERİLDİ

Basın Sözcüsü Cemal Kaya, kamp hakkında değerlendirme yaparak “Kampımız verimli geçti. Oyuncularımız hem fiziksel hem de zihinsel olarak yeni sezona hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdüler. Kampın sona ermesinin ardından oyunculara 3 gün izin verildi. Takım 5 Ağustos'ta Bolu'da tekrar toplanacak. Batman Petrolspor, Bolu kampında hazırlıklarını daha da basitleştirerek yeni sezon öncesi son araştırmayı gerçekleştirecek. Bolu'daki kampımızda da yoğun bir program bizi bekliyor. Hazırlık güçlendirmeye ağırlık vererek, yeni sezona en iyi şekilde hazır olmak için aralıksız devam ediyor, özgürce kullandı” dedi.

HEYECANLI BEKLEYİŞ…

Batman Petrolspor'un yeni sezonda başarılı sonuçlar alabilmesi için tüm takımın özverili çalışmaları ve hazırlıkları devam ederken, taraftar da heyecanla sezonun başlamasını bekliyor. (Petrolspor Basın Büteni)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete