TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Kurban kesim yerleri temizleniyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri kent merkezindeki kurban satış ve kesim yerlerinde dezenfektasyon ve temizlik çalışmalarına bayram boyunca devam edecek.

Kurban kesim yerleri temizleniyor
17-06-2024 14:43
Google News

Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, yurttaşların kurban ibadetlerini sağlıklı, güvenli ve hijyenik bir ortamda gerçekleştirmesi için yıkama ve dezenfektasyon çalışması yürütüyor.

24 kaynak tarama ve mücadele ekibi, 4 dezenfektan ekibi, 5 kontrol personeli ile çalışmalarını yürüten ilaçlama şefliği sekiz farklı noktada dezenfektasyon çalışması yürütüyor. Ayrıca yurttaşlardan gelen talepler doğrultusunda farklı noktalara da müdahale ediliyor.

Akşam saatlerinde yapılan temizlik uygulaması ile kurban kesim yerleri tamamen yıkanıp insan sağlığına zarar vermeyen yüksek standartlı ilaçlar ile dezenfeksiyon işlemi yapılıyor. Böylelikle kesim yerleri ertesi güne temiz ve sağlıklı bir şekilde hazırlanıyor.

Ekipler, Kurban Bayramı boyunca kent genelindeki kesim ve satış yerlerindeki çalışmalarına titizlikle devam edecek. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete