YAŞAM

Kuşatma Dizisi Çekimlere Başlıyor

Engin Akyürek ve Aslı Enver'in başrollerini paylaştığı Kuşatma dizisinin provaları devam ediyor. Tarık Emir Tekin ve Zeynep Oymak da dizide yer alacak.

Kuşatma Dizisi Çekimlere Başlıyor
27-09-2024 08:39
Google News

"Kuşatma" dizisinin provaları hız kesmeden devam ediyor. Engin Akyürek ve Aslı Enver'in başrollerini üstlendiği bu dizide Tarık Emir Tekin ve Zeynep Oymak da önemli rollerde yer alacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, okuma provası yapılan dizide en güçlü kadın karakterlerden Songül Bulut'u canlandıracak oyuncu da belli oldu.

8 bölümlük dizi, Engin Akyürek'in canlandırdığı Osman Bulut'un ailesinin kurucusu Songül karakterini Dolunay Soysert'in canlandıracağı bilgisi kulislerden sızdı.

Denizcilik alanında büyük başarılara imza atan Bulut ailesinin kurucusu Songül Bulut, güzel ve etkileyici bir kadın olarak tasvir ediliyor ve başarısının keyfini sürmektedir. Uluç Bayraktar'ın yöneteceği, Meriç Acemi'nin yazdığı dizi için çekimlerin 7 ya da 8 Ekim'de başlaması planlanıyor. Kuşatma dizisinin izleyicilerini heyecanla bekleyen gelişmelerin yaşanmaya devam edeceği kesin.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27 Eylül 2024 e-gazete