TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Lacivert Media'dan Türk Dünyasına Yönelik Önemli Proje!

Lacivert Media, Kıbrıs Barış Harekatı'ndan ilham alan bir film ile Türk dünyasını bir araya getirmeyi hedefliyor.

Lacivert Media'dan Türk Dünyasına Yönelik Önemli Proje!
27-09-2024 00:40
26-09-2024 20:06
Google News

Lacivert Media'nın kurucusu Coşkun Özer, Türk dünyasını bir araya getirmeyi hedefleyen önemli bir proje ile geliyor.

Kıbrıs Barış Harekatı'nda kullanılan şifreli mesajdan ilham alan Özer, "Ayşe Tatile Çıksın" parolasından esinlenerek "Ayşe Tatile Çıktı" isimli bir sinema filmi yapacaklarını duyurdu. Şu an senaryo aşamasında olan film için ekip ve oyuncu kadrosu üzerine toplantılar yapılıyor. Yapımcı Coşkun Özer, film projesinin sadece bir tarihsel anlatı olmadığını, aynı zamanda daha büyük bir vizyonun ilk adımı olduğunu belirtti.

Bu vizyonun adı "Girişimin Yüzyılı" olarak tanımlanan proje, Türk devletlerini bir araya getirerek ortak projeler üretmeyi ve hayata geçirmeyi amaçlıyor. Kıbrıs'ta başlayan bu büyük proje, Türk dünyasının her köşesinde yankı bulacak ve Türk halklarının dayanışma ve birliktelik ruhunu pekiştirecek. "Ayşe Tatile Çıktı" filmi, bu büyük vizyonun ilk somut adımı olarak Türk dünyasındaki birlik ve dayanışmayı ön plana çıkarmayı amaçlıyor. Türk halklarının ortak değerlerini geleceğe taşımayı hedefleyen bu proje, Türkiye Yüzyılı vizyonundan ilham alarak oluşturulmuştur.

Türk dünyasının ortak bir geleceğine katkı sağlayacak olan bu film, Kıbrıs'ta yaşanan acıları unutturmamayı ve Türk halklarının birlikteliğini pekiştirmeyi amaçlıyor. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27 Eylül 2024 e-gazete