GÜNDEM

Lavi, yeni ürününü tanıttı

Batman markası olan Lavi, WorldFood İstanbul TÜYAP fuarında yeni ürün Lavi Berry’yi tanıttı.

Lavi, yeni ürününü tanıttı
06-09-2024 15:45
06-09-2024 15:47
BATMAN
Google News

İstanbul TÜYAP’ta 4 gün gerçekleşen Türkiye ve Avrasya’nın gıda sektöründe lider ve iş birliği platformu WorldFood İstanbul, 2024 yılında da katılımcıları yurt dışından gelerek alıcılar ile buluşturmak için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

VİTAMİNİ YÜKSEK VE ANTİ OKSİDAN ÜRÜN…

Batman markası olan Lavi meyve suları da WorldFood İstanbul TÜYAP fuarındaki yerini aldı. Lavi, yeni ürün Lavi Berry’yi tanıttı. Piyasada yer edinen yeni ürün, fuarın ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü.

32.KEZ DÜZENLENİYOR

3-6 Eylül 2024 tarihlerinde TÜYAP’ta gerçekleşen, Türkiye ve Avrasya’nın gıda sektöründe lider ve iş birliği platformu WorldFood İstanbul, 2024 yılında da katılımcıları yurt dışından gelen alıcılar ile buluşturdu. Gıda ve gıda teknolojileri sektörünün trendlerine ve gelişimine yön veren, yöresel lezzetlerin tanıtımına çok önemli katkı sunan, en yeni ürünleri yerli ve yabancı ziyaretçileriyle buluşturan, sektörün bölgeye ve dünyaya açılan kapısı olan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul 32. kez düzenleniyor. Perakende zincirleri, içecek, süt ve süt ürünleri, et ve tavuk ürünleri, yaş sebze, meyve, deniz ürünleri, dondurulmuş ürünler, temel gıdalar ve yağlar, şekerli mamuller, unlu mamuller, hububat ve kuruyemiş gibi başlıklarda uzmanlaşmış pek çok marka ve üretici WorldFood İstanbul Fuarı’nda yer alıyor. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete