GÜNDEM

Meclis Başkanı Kırşan'dan Vali’ye ziyaret

TOBB Madencilik Meclisi Başkanı İbrahim Halil Kırşan, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ı ziyaret etti.

Meclis Başkanı Kırşan'dan Vali’ye ziyaret
20-10-2023 13:18
20-10-2023 13:22
BATMAN
Google News

KIRŞAN, MEMLEKET ZİYARETİNE GELDİ

Batman ile bağını koparmayan, Batmanlılık bilincini önemseyen ve gittiği her yerde memleketi Batman için çaba gösteren TOBB Madencilik Meclisi Başkanı İbrahim Halil Kırşan, Batman Valisi Ekrem Canalp'ı makamında ziyaret etti. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'ın ilimizin değişimi, dönüşümü ve büyükşehir statüsüne geçişi için büyük gayret gösterdiğini belirten Kırşan, Vali Canalp’ın şehrimizin kangren haline dönüşmüş problemlerini analiz ederken ortaya koyduğu yaklaşımdan ve bu sorunları ortadan kaldırmak için ürettiği projeleri dinlemekten büyük heyecan duyduğunu ifade etti.

İŞBİRLİĞİ VE KOORDİNASYONUN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ın halkın ihtiyaçlarını öğrenmek için sürekli halkın içinde bulunmasının çok kıymetli olduğunu vurgulayan Kırşan “Bir ilin Valisinin vatandaşlarla iç içe olması, onlarla gönül bağı kurması, 260 köyü ziyaret etmesi, muhtarlarla bir araya gelmesi ve mahalle toplantıları gerçekleştirmesi Batman için büyük bir şanstır” dedi. Batman Valisi Canalp'a nazik kabulünden dolayı teşekkür eden TOBB Madencilik Meclisi Başkanı İbrahim Halil Kırşan, Batmanın  daha iyi bir geleceğe doğru ilerlemesi için işbirliği ve koordinasyonun önemini vurguladı. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete