USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

MHP’den, Ak Parti’ye tebrik ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Ak Parti İl Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP’den, Ak Parti’ye tebrik ziyareti

ŞEHRİMİZİ DAHA İYİ BİR GELECEĞE TAŞIMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ

Ziyarette konuşan İl Başkanı Muhammed Arif Çetin “Misafirperverliği için İl Başkanı Hüseyin Şansi’ye teşekkür ediyoruz. İki büyük liderin çizdiği vizyon doğrultusunda inşa edilen güçlü ittifak, ülkemizin birlik ve beraberliği için sarsılmaz bir irade ile yoluna devam etmektedir. Batman’ın köklü sorunlarının çözümünde karşılıklı istişareler ve birlikte hareket etme anlayışıyla şehrimizi daha iyi bir geleceğe taşımak en büyük hedefimizdir. Bu hedef doğrultusunda el birliğiyle çalışacağız. Milletimizin geleceği için şehrimizin refahı için her alanda güçlü ve kararlı adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN ŞANSİ’DEN TEŞEKKÜR

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi ise “Birlikte daha güçlü bir Batman için el birliğiyle çalışacağız. Ayrıca, hediye olarak getirdiğiniz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Sayın Devlet Bahçeli’nin zarif tabloları için de teşekkür ederim” dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ