TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Midyat Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

Mardin’in Midyat ilçe Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Veysi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.

Midyat Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı yapıldı
04-09-2024 10:38
04-09-2024 10:39
Google News

Ağustosta yaptıkları çalışmaları anlatan Şahin, ileride gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri aktardı.

Şahin, Gündem dışı konuşmaların ardından 8 madde görüşüldü.

Bir önceki 2024 Temmuz ayına ait meclis kararlarının üyelere dağıtıldı. Gündemin 2. maddesi Belediye Zabıta Müdürlüğü Kabahatler Talimatnamesine 6 başlıktan oluşan 16 madde eklenerek güncellenmesi ve güncellenmiş haliyle Mecliste görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 3. Maddesi ise İlçede faaliyet gösteren 1979 Midyat Spor Kulübüne muhtelif aylık giderlerinin karşılanması amacıyla nakdi yardım yapılması oy çokluğuyla karar verildi. Gündemin 4. Maddesi Belediye Minik Kalpler Kreş ve Gündüz Bakım Evi 2024 – 2025 yılına ait ücret tablosu oy birliğiyle kabul edildi. Midyat Belediyesinin 2025–2029 yıllarını kapsayan stratejik planın Mecliste görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

Diğer 6,7 ve 8 maddeler ise cadde ve sokak isimlerinin değiştirilmesi görüşüldü.

Şenköy Mahallesinde bulunan “Ulucami Caddesinin” adının “Gazi Veysi Akbulut” Caddesi, Söğütlü Mahallesinde bulunan “Ganibey Caddesinin” adının “Şehit Abdulkadir Acar” Caddesi ve Söğütlü Mahallesinde bulunan “İskanlar Caddesinin” adının “Şehit Veysi Baykal” Caddesi olarak değiştirilen cadde ve sokaklar oy çokluğu ile kabul edildi. (Bülten)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete