TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Midyat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden pazar denetimi

Midyat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçedeki semt pazarlarında düzenli olarak denetimlerini gerçekleştiriyor.

Midyat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden pazar denetimi
09-10-2024 09:29
09-10-2024 09:30
Google News

Vatandaşların daha huzurlu ve güvenli olarak alışveriş yapmaları için çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Midyat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Midyat'ta kurulan semt pazarlarında da denetimlerini aksatmıyor.

Midyat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, son olarak Haccı Ömer Özel Kapalı Semt Pazarı’nda denetim gerçekleştirdi. Pazar esnafının uyması gereken kuralları denetleyen ekip, Midyatlı vatandaşların tüketici haklarını korumak adına gün boyu pazarda denetim yaptı. Pazar tezgâhlarının düzgünlüğü, pazar düzeni, mevzuat uygunluğu, tartı görünürlüğü ve ürün fiyatlarının etiketleri hakkında denetim gerçekleştirildi.

Zabıta Müdürlüğü tarafından rutin denetimlerin devam edeceği belirtilirken, pazar esnafının kurallara uygun davranmaması, vatandaşların mağduriyet yaşaması durumda Zabıta Müdürlüğüne bilgi verilmesi gerektiği kaydedildi. (Belediye Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ARŞİV ARAMA