SİYASET

Milletvekili Ekmen meclisten seslendi; “Batmanlılar çapraz uçuş istiyor”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Batman'daki uçak seferleri sorununu meclise taşıdı. Milletvekili Ekmen, Batman Havalimanının bölge illerine de hizmet verdiğini belirterek sefer sayılarının aratılmasını istedi.

15-05-2024 16:26
15-05-2024 16:27
BATMAN
Google News

Milletvekili Ekmen, Batman Havalimanı'nın yalnızca Batman'a değil, Siirt, Midyat, Nusaybin, Bismil, Bitlis gibi çevre il ve ilçelere de hizmet ettiğini vurguladı. Batman'dan İstanbul ve Ankara'ya uçuşların mevcut olduğunu belirten Ekmen, halkın İzmir, Antalya ve Konya gibi farklı illere de uçuş talepleri olduğunu dile getirdi. Milletvekili Ekmen “Batman Havalimanı Mardin'e, Bitlis'e, Siirt'e, Silvan'a, Bismil'e, Midyat'a hizmet ediyor. Ve yetmiyor. Batman'da zaten sadece İstanbul ve Ankara uçuşları var. Batmanlılar öncelikle İzmir'e, Antalya'ya, Belki Konya'ya çapraz uçuşlar istiyor. Batman'da iş yapmak isteyenler için uygun uçuş saatleri yok. Sabah gidip akşam dönme imkânı bulunmuyor" dedi.

YÜKSEK BİLET FİYATLARI VE UÇUŞ YETERSİZLİĞİ

Batman uçuşlarının diğer illere göre daha pahalı olduğunu ve biletlerin hızlıca tükendiğini ifade eden Ekmen "Türk Hava Yolları ve diğer havayolu şirketlerine sesleniyorum, Batman'a ek seferler koymalı, İzmir ve Antalya gibi destinasyonlara uçuşları çeşitlendirmelisiniz" dedi. (Deva Partisi Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Haziran 2024 e-gazete