GÜNDEM

Milletvekili Ramanlı; “TPAO işçileri, özlük hakkına kavuşmalı”

Hüda Par Genel Başkan Yardımcısı ve Batman Milletvekili Av. Serkan Ramanlı, gazetemiz Sonsöz’e ziyarette bulunarak gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Ramanlı; “TPAO işçileri, özlük hakkına kavuşmalı”
26-09-2024 16:57
26-09-2024 16:59
BATMAN
Google News

Milletvekili Ramanlı beraberinde Hüda Par Batman İl Başkanı Davut Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir ve parti heyetiyle birlikte gazete ofisimizde gazetemizin imtiyaz sahibi Ercan Atay'ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Milletvekili Ramanlı, Batman ve bölge illeri ile ilgili yaşanılan gelişmeleri değerlendirdi.

SORUNLARI TEK TEK SIRALADI

Ziyaret sırasında Milletvekili  Ramanlı, Batman şehir merkezinin ortasından geçen demiryolu hattının yerleşim alanı dışına çıkarılması gerektiğini vurguladı.  Uyuşturucuyla mücadelede emniyet güçleriyle tam bir dayanışma içinde olduklarını belirten Milletvekili Ramanlı, ayrıca şehir içi trafik yoğunluğu ve denetimlerin artırılması için emniyete önerilerde bulunduklarını söyledi.

EKONOMİK ZORLUKLAR VE KAZALARA DİKKAT ÇEKTİ

Batman’ın ekonomik ve sosyal sorunlarına da değinen Ramanlı "Bir zamanlar geçim sıkıntısı yaşamayan insanlar, şimdi hayatlarını sürdürmekte daha fazla zorlanıyor" diyerek bölgedeki ekonomik daralmaya dikkat çekti. Özellikle Batman-Beşiri karayolunda sıkça meydana gelen trafik kazalarının sebeplerine vurgu yapan Ramanlı, bu sorunun takipçisi olacaklarını ifade etti.

TPAO İŞÇİLERİNİN SORUNLARINI GÜNDEMİNE ALDI

Milletvekili Ramanlı, TPAO işçilerinin özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda Enerji Bakanlığı ile irtibat halinde olduklarını belirtti. Kâr eden bir kuruluş olarak TPAO’nun, işçilerin haklarının iyileştirilmesi gerektiğini savunan Milletvekili Ramanlı,  bölgedeki istihdam sorununa çözüm olarak tarımsal kalkınma projelerinin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

ADALET SİSTEMİ İÇİN REFORM TALEBİ

Ziyaretin sonunda Hüda Par’ın güncel politikaları, erken seçim, koalisyon ve partilerin son durumları hakkında görüş alışverişinde bulunan Milletvekili Ramanlı, adalet sisteminde reform yapılması gerektiğini özellikle vurguladı. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27 Eylül 2024 e-gazete