TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Şamlıoğlu, konuştu

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu, "Tüm kurum ve kuruluşların da destekleriyle inşallah mesleki yeni bir açılımı, yeni bir yönelimi hayata geçiriyoruz." dedi.

Milli Eğitim Bakan  Yardımcısı Şamlıoğlu,  konuştu
22-08-2024 06:08
21-08-2024 21:10
Google News

Bazı ziyaretlerde bulunmak ve programlara katılmak üzere Yalova'ya gelen Şamlıoğlu, "Eğitim Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı" sonrası Yalova Makine İhtisas OSB'de inşa edilecek 16 derslikli meslek lisesi ile mesleki eğitim merkezi protokolü imza törenine katıldı.
Şamlıoğlu, konuşmasında, mesleki eğitimin geliştirilmesi anlamında yapılan her çalışmayı desteklediklerini söyleyerek, son bir yılda başlattıkları çalışma kapsamında 41'inci il Yalova'ya geldiklerini ifade etti.

Türkiye'de özellikle son zamanlarda mesleki eğitime ilişkin çok büyük atılım ve çalışmalar yapıldığını belirten Şamlıoğlu, şöyle konuştu:

"Tüm kurum ve kuruluşların da destekleriyle inşallah mesleki yeni bir açılımı, yeni bir yönelimi hayata geçiriyoruz. İnşallah bu programımızın sonunda imzalayacağımız protokolle de mesleki eğitimde, Yalova özelinde Türkiye'mizde, hatta bütün insanların hayrına olacak önemli bir yatırımı da 'bismillah' deyip başlatmış olacağız. 16 derslikli mesleki eğitim okulumuz, yine 16 derslikli mesleki eğitim merkezimizin protokolü sonrasında süreci başlatmış olacağız ve yanılmıyorsam en geç 3 yıl içerisinde tamamlamış olacağız." (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Eylül 2024 e-gazete