GÜNDEM

MİLLİ SEFERBERLİK PROGRAMI START ALDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bürokratları, Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun kamuoyuna duyurduğu Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı kapsamında Batman’a geldi.

MİLLİ SEFERBERLİK PROGRAMI START ALDI
22-01-2017 20:03
Google News

Real Konak Hotel’de gerçekleştirilen Milli Seferberlik Programının Tanıtım Toplantısına Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Şeref Kazancı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü- Daire Başkanı Yavuz Sultan Selim Eker, SGK Daire Başkanı Osman Yüce, İş Kur Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanı Fazlı Küçük, İş-Kur İl Müdürü Besim Eviz ve SGK İl Müdürü Alaettin Ökten katıldı.

“ÇALIŞMA TARAFLARINI İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNE ÇAĞIRIYORUZ”

Kayıt dışı istihdamın, Türkiye’nin en büyük sorunlarından biri olduğunu belirten Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan “Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu, Milli Seferlik Programını 2 hafta önce açıkladı. Bu kapsamda 12 iki ili gezdik, ziyaretlerimizi 81 ilde sürdüreceğiz. Çalışma taraflarını istihdam seferberliğine davet ediyoruz. Ticaret ve Sanayi Odalarını, Esnaf Odalarını, istihdamla ilgili STK’ları ziyaret edere, istihdam teşviklerimizi anlatacağız. Ülkemizin en büyük sorunlarından biri olan kayıt dışı istihdamla da mücadelemizi sürdüreceğiz. Batmanlı İşadamlarımıza sesleniyorum. Herkes artı bir işçi daha çalıştırsın. Onları gerekli şekilde destekleyeceğiz” dedi. Heyet, daha sonra bazı ziyaretlerde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Eylül 2024 e-gazete