GÜNDEM

Mucize, microbladinge başladı

Mucize Lazer Epilasyon, Saç Ekim ve Güzellik Merkezi, son yılların trend uygulamalarından olan mircoblading işlemine başladı.

Mucize, microbladinge başladı
30-07-2018 17:02
Google News

 

UZMAN EKİP, İŞBAŞINDA


Mucize Lazer Epilasyon, Saç Ekim ve Güzellik Merkezi, altın iğne uygulamasından sonra dev bir yeniliğe daha imza attı. Merkezde uzman bir ekip tarafından, kaliteli ürünlerle microblading işlemine başlandı.
Yağlı ciltlerde 12 ay, yağsız ciltlerde 2 yıla kadar kalıcı olan microblading işlemi için randevu almaya başladıklarını belirten Genç İşletmeci Veysel Zilan Tüzün “kaşları belirsiz olan, dökülmüş olan ya da şekilsiz olan kadınlar için bu işlem, hayat kurtarıcı. Kalıcı makyaj sayesinde, kıl tekniği ile kaş ekimi yapılıyor. Bu sayede dövme görüntüsünden, kaş belirsizliğinden kadını kurtarmış oluyoruz. Bu işlem, yğlı ciltlerde 12 ay, yağsız ciltlerde 2 yıla kadar kalıcıdır. Profesyonel bir ekiple, sektörün en kaliteli ürünleri ile yapılan işlem için randevu almaya başladık” dedi.
ŞU ANDA KAMPANYADA…


Microblading işleminin, başlangıca özel kampanyalı olacağını söyleyen Tüzün “Şok bir fiyatla açılışı yapıyoruz. 2 ay sürece kampanyada bu işlemi 800 TL ile yapacağız. Ama 2 ay sonra piyasa ortalamasına göre Bin 300 TL’den işlem alacağız.  Randevuları 0505 075 02 70 numaralı hattan alıyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete