GÜNDEM

Muhtarlar tek çatı altında toplandı

Batman merkez ve köylerinde görev yapan 70 muhtar, Batman Muhtarlar Derneği çatısı altında toplanarak, tarihi bir birlikteliğe imza attı.

Muhtarlar tek çatı altında toplandı
08-09-2024 01:58
07-09-2024 21:59
Google News

Derneğin ilk kongresini daha önce gerçekleştirdiklerini belirten Batman Muhtarlar Derneği Başkanı ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Abdülsamet Akgül, bu kez üyeliklerini tamamlayan 70 muhtarı yemekte bir araya getirdi.

AMACIMIZ HALKIMIZA HİZMET ETMEK…

Batman tarihinde ilk kez böylesine güçlü bir STK yapılanmasına imza attıklarını belirten Batman Muhtarlar Derneği Başkanı ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Abdülsamet Akgül “Makamlar halkınıza hizmet etmek için bir araç olmalıdır. Bizde  Batman merkez ve köylerimizdeki bütün muhtarlarımızla sürekli istişare toplantıları yapıyoruz. Bugünde 5 aylık hizmet süremizi ve yapacağımız çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Ortaya çok güzel fikirler ve öneriler çıktı. Derneğimize üye olan bütün muhtarlarımıza teşekkür ederim. Özelde mahallelerimizin genelde ise bütün Batman’ın sorunlarının çözülmesi için köprü vazifesi göreceğiz. Hizmet gelmesi noktasında bütün siyasi partilere de eşit mesafede olduğumuzunda bilinmesini isteriz. Güzel bir toplantı oldu. Davetimizi kırmayıp gelen bütün üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz” dedi.

BATMAN VE TÜRKİYE’DE ÖRNEK STK OLACAĞIZ

Batman ve Türkiye’de örnek STK olmayı hedeflediklerini belirten Akgül “Sivil Toplum Örgütü olmak kolay değil. Batman’da seçilmiş muhtarlarımızla örnek hizmet ve projelere imza atacağız. Kapımız herkese açık olacaktır. Batman ve halkımız için elimizden geleni yapacağız. Birliğimizin, dayanışmamızın, yardımlaşmamızın ve güçlü birlikteliğimizin bütün STK’lara ve Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum” dedi.(Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete