YAŞAM

Muhtarlara eğitim verildi

Anız yangınlarının çevreye verdiği zararların önlenmesi adına Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde merkez, ilçe ve köy muhtarlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Muhtarlara eğitim verildi
26-06-2024 10:38
26-06-2024 10:40
BATMAN
Google News

Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar başkanlığında gerçekleştirilen bilinçlendirme ve bilgilendirme toplantısında, anız yangınlarına karşı işbirliği içerisinde yürütülecek çalışmalar ele alındı.

“ANIZ YANGINLARININ ÖNÜNE GEÇMELİYİZ’

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Mehmet Aydın “Anız yakılmasını önlemek, doğal dengeyi korumak ve araziler üzerinde bulunan enerji ve haberleşme iletim hatlarının zarar görmesini engellemek amacıyla anız yangınlarının önüne geçmeliyiz. Bu mücadelede kamu kurumlarımız ile birlikte muhtarlarımıza da önemli görevler düşüyor” dedi.

“VATANDAŞLARA BÜYÜK ROL DÜŞÜYOR”

Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar da anız yangınlarının önlenmesinde vatandaşların büyük rolü olduğunu belirterek, toplumda bilinçlendirme çalışmalarının önemine dikkat çekti. Toplantıda, anız yangınlarıyla ilgili alınacak tedbirler konusunda kurumlara düşen görevler ve muhtarların yapması gereken görevler görüşüldü. (Ubeydulah Baş)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Haziran 2024 e-gazete