GÜNDEM

MUNZUR CAFE’DE KEYİFLER YERİNDE

Salaş ortamı ile konuklarına rahat ve nezih bir ortam sunan Munzur Cafe, lezzetli ikramlarıyla da konuklarının yüzünü güldürüyor.

MUNZUR CAFE’DE KEYİFLER YERİNDE
22-04-2016 21:42
Google News

Turgut Özal Bulvarı Bozoğulları Oteli karşısında faaliyet gösteren Munzur, sektörün önemli isimlerinden biri olmaya başladı. Haftanın 7 günü salaş ve rahat ortamında konuklarını ağırlayan Munzur, canlı müzik etkinlikleriyle konuklarına ayrıcalık tanıyor.

“ÖZEL GÜNLER İÇİN REZERVASYON ALIYORUZ”

Yıllardır bu sektörde hizmet verdiğini ve bütün tecrübesini Munzur Cafe’de Batman halkının hizmetine sunduğunu söyleyen Cafe İşletmecisi Süleyman Ateş “Munzur olarak Batmanlılara sektörün en kaliteli mekânında hizmet vermenin onurunu yaşıyoruz. Lezzetli ikramlarımız, rahat ve nezih mekânımız ile konuklarımıza sıcak ve samimi bir ortam sunuyoruz. Canlı müzik etkinliklerimiz ile konuklarımıza stres atıp motive olmaları için jest yapıyoruz. Üstelik bunca kaliteli hizmeti, en uygun fiyatta sunmanın gururunu da yaşıyoruz. Özel gün ve haftalarda özel rezervasyonlarla kutlamalar yapılmasına olanak tanıyoruz. Müşteri memnuniyeti ilkesi ile Batmanlıların hizmetinde olmaya devam edeceğiz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Haziran 2024 e-gazete