YAŞAM

Mutluluklar

TBMM 20-21 ve 26. Dönem Batman Milletvekili ve Batman Eski Belediye Başkanı Ataullah Hamidi’nin kardeşi Petrol City AVM Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hasan Hamidi, hafta sonu düzenlenen mevlidli düğünde Şeyh Ekrem Hamidi’nin kızı Tuba Hamidi ile dünya evine girdi.

Mutluluklar
20-11-2022 16:40
20-11-2022 16:41
Google News

Düğün törenine TBMM 20-21 ve 26. Dönem Batman Milletvekili ve Batman Eski Belediye Başkanı Ataullah Hamidi, Siirt Eski Milletvekili Kutbettin Hamidi, Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Alay Komutanı Adem Taşkın, Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Batman Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, din görevlileri, iş insanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, Hamidi Ailesinin dostları ve çok sayıda misafir katıldı.

MEVLİDİ ŞERİF VE SALAVATLAR EŞLİĞİNDE DÜĞÜN

Grup Dergah İlahi Ekibinin sahne aldığı düğünde arbeneler eşliğinde halaylar çekildi.  Düğün öncesinde din görevlileri tarafından mevlidi şerif ve Kur’anı Kerim okundu. Misafirlere mevlid yemeği ikram edildi. Batman Sonsöz Gazetesi olarak Hasan ve Tuba çiftine ömür boyu mutluluklar diler, Hamidi Ailesini tebrik ederiz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
EKONOMİ DÜZELİR Mİ?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Haziran 2024 e-gazete