TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Türkiye Emekliler Partisi İl Başkanlığına ‘Günde’  getirildi

2023 yılında kurulan Türkiye Emekliler Partisi (TEP) Batman İl Başkanlığına TPAO’dan emekli olan İbrahim Halil Gündem getirildi.

Türkiye Emekliler Partisi İl Başkanlığına ‘Günde’  getirildi
12-05-2024 10:20
12-05-2024 10:21
Google News

Önceki gün Ankara’ya giden ve Başkanlık mazbatasını alan Gündem, İlk işlerinin İl Başkanlığı binası tahsis ederek, üye kaydına başlamak olacağını ifade etti.

EMEKLİLER SESLERİNİ DUYURMAK İSTİYOR

Ak Parti iktidarının ihmal ettiği, son yerel seçimlerde ise belirleyici önemli faktörlerden biri olan emekliler Ankara’da bir araya gelerek ‘Türkiye Emekliler Partisi’ adı ile siyasal parti kurdular. Genel Başkanlık görevini üstlenen Ahmet Duman, Türkiye’de ki 14 milyon emeklinin sesi olacaklarını dile getirdi.

YÖNETİM LİSTESİ AÇIKLANACAK

Türkiye Emekliler Partisi Batman İl Başkanı kamuoyuna açıklama yaparak; “partimiz başta emekliler olmak üzere herkese açıktır. Yönetim Kurulu listesi için talepleri almaya başladık ve değerlendirme yapıyoruz. Önümüzde ki bir kaç gün içinde yönetimimizi açıklıyoruz.” Dedi.

E-DEVLET İLE ÜYE OLABİLİRSİNİZ

Bu arada yeni kurulan Türkiye Emekliler Partisi’se (TEP) üye olmak isteyen vatandaşlar e- devlet üzerinden üye işlemlerini yapabilecekler. (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?