GÜNDEM

Eş Başkan Sönük’ten net mesaj;  “Hizmetlerimizi kadın bakış açısıyla yürüteceğiz”

Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük, Tüm Bel-Sen Batman İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kadın Dayanışması Kahvaltı Programı'na katıldı.

Eş Başkan Sönük’ten net mesaj;  “Hizmetlerimizi kadın bakış açısıyla yürüteceğiz”
08-09-2024 15:30
08-09-2024 14:25
BATMAN
Google News

Programda kadınların dayanışma ve hakları konusundaki önemi vurgulayan Sönük “Belediyede hizmetlerimizi kadın bakış açısıyla yürütmek ve kadınların kazanılmış sosyal haklarını korumak bizim için çok önemli. Kadınlarla bir araya gelip sorunlarımızı tartışmak, çalışma alanlarımızda ve sahada yaşadığımız problemleri konuşmak ve çalışma şartlarımızı nasıl iyileştirebileceğimizin arayışı içerisindeyiz" dedi.

KADINLARIN YAŞAM KOŞULLARINI İYİLEŞTİRECEĞİZ

Belediye hizmetlerinde kadın çalışanlarının yer aldığı çeşitli birimlere dikkat çeken Sönük, "Fen İşleri, İmar, Sosyal Yardımlaşmadan Ulaşıma kadar birçok birimde kadın çalışanlarımız var. Belediyede hizmetlerimizi kadın bakış açısıyla yürütmek ve kadınların kazanılmış sosyal haklarını korumak bizim için çok önemli. Kadınların hem çalışma alanlarında hem ailelerinde hem de kentlerde emeklerinin yeterince görülmediğini biliyoruz. Birlikte olacağımız bu beş yıl içinde hem kadın çalışma arkadaşlarımızın hem de kentteki tüm kadınların yaşam koşullarını iyileştirmek için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. (Belediye Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Eylül 2024 e-gazete