GÜNDEM

Narin Güran cinayetinde soruşturmanın seyrini değiştirecek kayıt

Türkiye, Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran cinayeti soruşturmasına kilitlendi. Soruşturma kapsamında aracında Narin'in DNA'sı bulunan amca Salim Güran ile Narin'in cansız bedenini taşıyan Nevzat Bahtiyar başta olmak üzere anne ve ağabeyin de aralarında bulunduğu 12 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturmanın seyrini ise elde edilen kamara görüntüleri değiştirecek.

Narin Güran cinayetinde soruşturmanın seyrini değiştirecek kayıt
29-09-2024 15:11
29-09-2024 15:18
BATMAN
Google News

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un "Yeni görüntüler var" açıklaması sonrası gözler o kamera kayıtlara çevrildi. Buna göre askeri üs noktadaki "Şahin Gözü" kameralarının Narin Güran'ın evi ile Nevzat Bahtiyar'ın da evinin olduğu bölgeyi kontrol ettiği ve bu kayıtların soruşturmanın seyrini değiştirebileceği belirtildi.

BAKAN TUNÇ'TAN SORUŞTURMAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Herkes "Katil kim?" sorusunu sorarken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç soruşturmayla ilgili son dakika bilgisini paylaştı. Cinayet soruşturmasında yeni kamera görüntüleri olduğunu belirten Bakan Tunç, "Elimizde yeni kayıtlar var, TÜBİTAK tarafından inceleniyor" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaların ardından Tavşantepe Köyü'ne yakın askeri üs bölgesindeki Şahin Gözü kameralarının Narin Güran'ın evinin yanı sıra itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın da evinin olduğu yerleri gördüğü bilgisine ulaşıldı. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Eylül 2024 e-gazete