TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Narin Güran'ın babası Arif Güran gazetecilerin sorularını yanıtladı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılan baba Arif Güran, "Bu işi devlet çözecek, ben buna inanıyorum. Devlet kızımın kanını yerde bırakmayacak." dedi.

Narin Güran'ın babası Arif Güran gazetecilerin sorularını yanıtladı
15-09-2024 04:39
14-09-2024 23:40
Google News

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve dün sevk edildiği adliyede savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılan baba Arif Güran, Tavşantepe Mahallesi'nde amcasının evinin bahçesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, eşinin, oğlunun, ailesinden çok sayıda kişinin tutuklandığını hatırlatması üzerine Güran, bu süreçte devletin elinden gelenin fazlasını yaptığını belirterek, kızının sağ bulunmasını temenni ettiğini ancak bunun mümkün olmadığını ifade etti.

"Ölü bulunması bile, şu an kızımın bir mezarının bile olması devletin çabasıyla." diyen Güran, soruşturmayla ilgili gizlilik kararı bulunduğunu anımsattı.

Güran, bu süreçte devletin elinden gelenin fazlasını yaptığını dile getirerek, "Allah'ın izniyle kim olursa olsun devlet ortaya çıkaracak. Kim yakalanmışsa kim tutuklanmışsa illa ki bu süreç işleyecek, yavaş yavaş devlet bunların hepsini ortaya çıkaracak." ifadelerini kullandı. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Eylül 2024 e-gazete