GÜNDEM

NLKSOFT'a bir ödül daha…

Türkiye’nin dijital çözümler alanında öncü firmalarından biri olan NLKSOFT, 8 Ekim 2024 tarihinde İstanbul Florya Crowne Plaza’da düzenlenen 3. Uluslararası Güvenilir Ürün Zirvesinde büyük bir başarıya imza attı.

NLKSOFT'a bir ödül daha…
13-10-2024 13:59
13-10-2024 14:00
Google News

Nlksoft Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Kurt, teknoloji ve iş geliştirme toplantısında  Dijitalleşme ve Yapay Zeka konularında sunumlar yaptı.  Şirket, zirvede sunduğu Nlklife Smart Solutions projesi ile Güvenilir Ürün Ödülü'ne layık görüldü.

ÇİZİMLER İLGİ GÖRDÜ

Güvenilir Ürün Platformu Başkanı Celal Toprak, İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz ve Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen gibi önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşen zirvede, NLKSOFT'un geliştirdiği yapay zeka odaklı çözümler büyük ilgi gördü. Projeleriyle dikkat çeken NLKSOFT, sektördeki yenilikçi çözümleriyle adından söz ettirirken, kazandığı ödül ile sektördeki başarısını bir kez daha taçlandırdı. Zirve kapsamında gerçekleştirilen paneller ve toplantılar sırasında NLKSOFT, dijitalleşme ve yapay zeka alanlarındaki sunumlarıyla öne çıktı. Şirket, hem yeni projelerinin görünürlüğünü artırdı hem sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek güçlü bir bilgi paylaşım ağı oluşturdu. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?