EĞİTİM

Öğrencilere Batman Üniversitesi tanıtıldı

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çeşitli üniversitelerde aktif olarak okuyan Batmanlı Öğrenciler ile bu yıl üniversite tercihi yapacak öğrencilerin bir araya geldiği Üniversite Tanıtım Günleri programı düzenlendi.

Öğrencilere Batman Üniversitesi tanıtıldı
20-07-2024 17:41
Google News

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bu yıl üniversite tercihi yapacak öğrencilerine yönelik düzenlediği Üniversite Tanıtım Günlerinde konferans ve öğrenci buluşmaları gerçekleştirildi. Rehberlik Araştırma Merkezi Rehber Öğretmenleri, öğrencilere tercihleri ve üniversiteler konusunda bilgi verdi.

ETKİNLİKLER KÜLLİYEDE BAŞLADI

Üniversite Tanıtım Günleri, Necat Nasıroğlu Külliyesi Hatice Nasıroğlu Konferans Salonunda gerçekleşen sunumlar ile başladı. Programa Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürü Abdurrahim Kusen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Çankaya, 21. yüzyıl meslekleri ve yapay zekâ konulu sunum yaptı. Öğretmen-Yazar Mahsum Öztürk, kendi eğitim süreci ve meslek seçimindeki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Etkinlik, Necat Nasıroğlu Külliyesi Leyla Nasıroğlu Kütüphanesi Gençlik Merkezi'nde devam etti. Bu bölümde, bu yıl üniversite tercihi yapacak öğrenciler ile çeşitli üniversitelerde öğrenim gören Batmanlı öğrenciler bir araya geldi. (Milli Eğitim Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Eylül 2024 e-gazete