YAŞAM

Ölüm yolunda 4 günde 4 ölü, 10 yaralı

Batman'da düğün sonrası meydana gelen ve 4 aynı aileden 4 kişinin ölümüne, 2 kişinin de yaralanmasına neden olan kazanın yankıları sürerken aynı mevkide 4 gün arayla ikinci bir kaza daha meydana geldi.

Ölüm yolunda 4 günde 4 ölü, 10 yaralı
02-08-2024 13:14
02-08-2024 13:16
BATMAN
Google News

ÖLÜM YOLU OLARAK ANILMAYA BAŞLANDI

Batman’da ölüm yolu olarak anılan Batman-Siirt kara yolunda 28 Temmuz gecesi düğün dönüşünde yolun karşı tarafına geçmeye çalışan 6 kişilik Oğuz ailesinden 4’ü yaşamını yitirmiş, 2’si ise yaralanmıştı. Batman’ı yasa boğan kazanın yankıları sürerken, yine aynı mevkide 34 JG 6003 plakalı hafif ticari araç ile 34 SL 1625 plakalı otomobil çarpıştı. Araçlar çarpışmanın etkisiyle yol kenarına savruldu. Olay yerine 112 acil sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, araçlarda bulunan 8 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Aynı güzergahta son 4 günde 4 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
İbrahim
İbrahim 1 ay önce
O yolu sık sık kullanırım. Hem gece hem de gündüz. Yaklaşık 5 tane kır düğün salonu var. Birincisi, yeterli düzenleme yapılmamış. Yani toplu bir şekilde düğüne gidip gelen insanlar için uygun bir trafik bilgilendirilmesi. Şoförler malesef burada sürat yapıyor. Hız sınırı belirtilmiş ancak radar olmadığı zamanlarda kural dışı hareket ediliyor. Aslında yola bu kadar yakın düğün salonu olmamalıdır. En önemlisi bu olayda, daha önce onlarca kaydı olan 19 yaşında bir trafik teröristi olduğu söyleniyor. Sokak aralarında bile, sonradan görme zenginliğini lüks araçlarla, yüksek süratla, yüksek sesli müzikle kanıtlama çabasında insanlar görüyoruz. Olan masum, belki bir anlık dikkatsiz canlara oldu malesef.
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete