GÜNDEM

Osmaniye Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Memişoğlu'ndan Teşekkür

Osmaniye'de düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Memişoğlu'nun konuşması ve ziyareti hakkında bilgi

Osmaniye Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Memişoğlu'ndan Teşekkür
23-08-2024 20:09
Google News

Osmaniye Memişoğlu, AK Parti Osmaniye İl Başkanlığınca düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Osmaniye halkının misafirperverliğinden etkilendiğini belirterek teşekkür etti. Konuşmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinden övgüyle bahseden Memişoğlu, kötülüğe karşı mücadelede birlik olmanın önemine vurgu yaptı.

Ayrıca, Türk sağlık sisteminin gelişiminden ve sağlık hizmetlerindeki kaliteden bahsederek, sağlık çalışanlarının takdir ve destek görmesi gerektiğini dile getirdi.

Toplantıya katılan diğer konuşmacılar arasında TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Derya Yanık ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy da yer aldı. Memişoğlu, toplantının ardından Samiye Bahçeli Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ederek hastalarla bir araya geldi ve onlara moral verdi. Ziyaret sırasında bir öğrencinin mektubunu okuyan Memişoğlu, duygusal anlar yaşadı. Osmaniye Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, ilgi ve katılımın yoğun olduğu verimli bir şekilde gerçekleşti..

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete