TÜRKİYE VE DÜNYADAN

“Parke taşı istiyoruz”

Batman- Oymataş köy sakinleri, Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından yapılan parke taşı çalışmaların geriye kalan kısmının bitmesini bekliyor.

“Parke taşı istiyoruz”
30-09-2024 15:45
30-09-2024 15:46
BATMAN
Google News

Köylüler “Batman Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından geçtiğimiz aylarda köyümüze 200 metre parke taşı çalışmaları yapıldı. Yapılan çalışmalar yollara değil, evlerinin önlerine ve ahır önlerine çalışmalar yapılıyor. Köy girişi hala yapılmadı. Yazın tozdan, kışın da çamurdan yollarımız geçit vermiyor” diyor.

Batman merkeze bağlı Oymataş köyünde köylüler, yapılan çalışmaların genişletilmesi ve geriye kalan yolların da bir an önce parke taşı yapılmasını istiyorlar. Özel İdare Genel Sekreterliği’ne seslenen köy sakinlerinde İsmail Taner: “Geçtiğimiz günlerde köyümüze parke taşı çalışmaları yapıldı. Şehir merkezinin dibindeyiz, 600 nüfusumuz var. 1500 öğrencisi olan, merkeze 10 dakika mesafede olan bir köyün girişi   hala yapılmamış. Oymataş köylüleri olarak köy sokaklarının ve girişinde yarım kalan yolların parke taşı olmasını istiyoruz. Sayın Valimiz ve Özel İdare’den destek bekliyoruz” diye konuştu. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Eylül 2024 e-gazete