SPOR

Petrol’de keyifler yerinde

Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Batman Petrolspor, son iki haftada elde ettiği etkileyici sonuçlarla dikkatleri üzerine çekerken, ligin 8. haftasında 1461 Trabzon FK müsabakası hazırlıklarına ise yüksek moral eşliğinde başladı.

Petrol’de keyifler yerinde
15-10-2024 15:03
15-10-2024 15:05
BATMAN
Google News

İKİ MAÇTA 10 GOL BİRDEN

Batman Petrolspor, önce İzmir’in köklü takımlarından Altay’ı 5-0, ardından da Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor’u aynı skorla geçerek, üst üste iki büyük galibiyet almış oldu. Kırmızı-beyazlı ekip, ligin 8. haftasında 1461 Trabzon FK’yı ağırlayacak. 20 Ekim’de saat 19.00’da oynanacak olan bu kritik maç öncesinde takım, idmanlarına hız kesmeden devam ediyor.  1461 Trabzon FK maçı hazırlıklarına başlayan Batman Petrolspor, idmanlarda yüksek moralli bir görüntü sergiliyor.

HER MAÇ YENİ BİR MÜCADELE

 Oyuncuların son haftalarda kazandıkları başarı, antrenmanlara da olumlu yansıdı. Teknik Direktör Şenol Fidan, elde edilen sonuçların rehavete yol açmaması gerektiğini vurgulayarak, oyuncuları bu yönde 1461 Trabzon FK müsabakasına hazırlıyor. Fidan “Her maç yeni bir mücadele. Aldığımız galibiyetler çok önemli, ancak bu başarıyı devam ettirmek için her zaman daha fazla çalışmalıyız. 1461 Trabzon FK, güçlü bir rakip. Onlara karşı dikkatli olmalıyız” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ARŞİV ARAMA