SPOR

Petrolspor Başkanı Toy; “Şehir sizin, takım sizin…”

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mehmet Hakan Toy, 1 Eylül pazar günü oynanacak sezonun ilk maçı öncesinde taraftara çağrıda bulundu.

Petrolspor Başkanı Toy; “Şehir sizin, takım sizin…”
27-08-2024 14:23
27-08-2024 14:25
BATMAN
Google News

KISA SÜREDE BÜYÜK HEDEFLER İÇİN ÇALIŞTIK

Toy, uzun süredir sabırla bekledikleri günün geldiğini belirterek, takımın hem lige hem büyük hedeflere hazır hale getirildiğini vurguladı. Başkan Toy "Sabırla bekledik ve nihayet ilk maç günümüz olan 1 Eylül pazara geri sayımımız başladı. Kısa bir süre içinde büyük hedeflere sahip bir takım kurmak için var gücümüzle çalıştık. Her adımda kamuoyunu bilgilendirdik ve gelen eleştirileri dikkatle not aldık. Takımımızı lige hazır hale getirmek önceliğimiz olsa da asıl hedefimiz Petrolspor'umuzun güçlü yarınlarıdır. Henüz yolun başındayız ve önümüzde birlikte kat edeceğimiz uzun bir yol var" dedi.

SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜNE İNANIYORUZ

Sporun birleştirici gücüne inandıklarını ve hedeflerine ancak birlik içinde ulaşabileceklerini ifade eden Toy "Sporun birleştirici gücüne inanıyor ve bu hedeflerimize ancak birlik olarak ulaşabileceğimizi biliyoruz. Maçlar başlıyor. Takımımız önce Allah'a, sonra sizlere emanet”dedi.

TAKIM, TARAFTARININ DESTEĞİYLE SAHADA MÜCADELE EDECEK

Başkan Toy  "Biliyorum ki maç günü bazı kardeşlerimiz cebindeki son kuruşunu harcayıp takımını izlemeye gelecek. İşte bu takım, bunu bilerek ve hissederek sahada mücadele edecek. Madem hiçbir şey tesadüf değil, hepimiz Batmanlıyız, o zaman şehir sizin, takım sizin..." diyerek, Batmanlılara seslendi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete