SPOR

Petrolspor, deplasmanda galibiyet arayacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor, ligin 2. haftasında GMG Kastamonuspor'a konuk olacak. Hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-beyazlı ekip, Kastamonu'ya galibiyet parolasıyla hareket etti.

Petrolspor, deplasmanda galibiyet arayacak
06-09-2024 14:49
06-09-2024 14:52
BATMAN
Google News

Sezonun ilk haftasında kendi evinde Sincan Belediyesi Ankaraspor'u 1-0 mağlup eden Batman Petrolspor, lig maratonuna güzel bir başlangıç yapmıştı. Mert Çapar’ın attığı golle galip gelen kırmızı-beyazlılar, bu performansını GMG Kastamonuspor karşısında da devam ettirmek istiyor.

YOĞUN HAZIRLIK DÖNEMİ

GMG Kastamonuspor karşısında galibiyet hedefleyen Batman Petrolspor, hafta boyunca tempolu idmanlarla maça hazırlandı. Teknik Direktör ve ekibi, futbolcuların kondisyonunu üst seviyede tutarken, taktiksel hazırlıklara da büyük önem verdi. Savunma ve hücum hattındaki çalışmalara odaklanan kırmızı-beyazlı ekip, zorlu deplasmandan zaferle dönmek için kenetlendi.

MAÇ CANLI YAYINDA

Pazar günü saat 16.00’da oynanacak GMG Kastamonuspor - Batman Petrolspor mücadelesi, TFF YouTube kanalı üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Karşılaşmayı Adana Bölgesi’nden klasman hakemi Doğukan Yıldırım yönetecek.

PETROLSPOR’UN HEDEFİ ÜÇ PUAN

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya “Sezonun ilk haftasında elde ettiğimiz galibiyetin ardından Kastamonuspor deplasmanından da mutlak 3 puanı hedefliyoruz. Takımın moral ve motivasyonu oldukça yüksek. Teknik heyetimizin ve oyuncularımızın kazanma arzusu ve takım içindeki uyumdan oldukça memnunuz. Kastamonu deplasmandan galibiyetle döneceğimize inanıyoruz” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete