SPOR

Petrolspor, Fethiyespor maçına sıkı çalışıyor

Batman Petrolspor, önümüzdeki hafta konuk olacağı Fethiyespor müsabakasına sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Petrolspor, Fethiyespor maçına sıkı çalışıyor
18-09-2024 15:25
18-09-2024 15:26
BATMAN
Google News

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor, ligin 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Fethiyespor karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor. Ligin ilk 3 haftasında 2 galibiyet, 1 mağlubiyet alan kırmızı-beyazlı ekip, deplasmanda karşılaşacağı Fethiyespor müsabakasında da 3 puana uzanan taraf olmak istiyor.

TAKIMDA MOTİVASYON ÜST DÜZEY

Teknik Direktörü Şenol Fidan yönetimindeki Petrolspor, Fethiyespor maçı hazırlıklarına yüksek tempoda devam ederken, oyuncuların form grafiği ise dikkat çekiyor. Teknik ekip ve futbolcular, zorlu karşılaşma öncesinde moral ve motivasyonu en üst düzeyde tutuyor.

 “TAKIMIMIZ İYİ FORM TUTUYOR”

Hazırlıklara hız kesmeden devam ettiğini belirtti Petrolspor basın sözcüsü Cemal Kaya “Takımımız, önümüzdeki iki hafta boyunca oynayacağımız deplasman maçlarına en iyi şekilde hazırlanıyor. Oyuncularımız oldukça formda ve sahada gösterecekleri performans için istekli. Taraftarlarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Takımımızda moral yüksek, deplasmanlarda da Petrolspor ruhunu sahaya yansıtacağız” dedi.

PETROLSPOR'UN MAÇ PROGRAMI

Petrolspor, deplasman serisinde ilk olarak 22 Eylül Saat 19:00’da Fethiyespor ile karşılaşacak. Ardından 29 Eylül Saat 15:30’da İskenderunspor ile oynanacak olan ikinci maçla deplasman serisini tamamlayacak. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Eylül 2024 e-gazete