SPOR

Petrolspor, Karaköprü'ye odaklandı!

Nesine 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor, Karaköprü Belediyespor müsabakası hazırlıklarına başladı.

Petrolspor, Karaköprü'ye odaklandı!
08-10-2024 15:40
08-10-2024 15:43
BATMAN
Google News

PAZAR GÜN Kİ MAÇ ÖNEMLİ

13 Ekim pazar günü saat 14.30’da oynanacak karşılaşma, Petrolspor’un zirve yolundaki iddiasını sürdürebilmesi açısından büyük önem taşıyor. Geçtiğimiz hafta Altay karşısında elde edilen 5-0’lık farklı galibiyet, takımda moralleri üst seviyeye çıkarırken, teknik ekip ve oyuncular da Karaköprü Belediyespor maçı için yoğun hazırlık sürecine girdi.

ALTAY GALİBİYETİNİN MORAL RÜZGÂRI

Altay karşısında alınan 5-0’lık galibiyet, Petrolspor’un sezon başından bu yana gösterdiği en etkileyici performanslardan biri oldu. Hücum hattının etkinliği ve savunmanın sağlam duruşu, taraftarları memnun ederken, takımın genel motivasyonu da tavan yaptı. Teknik Direktör Şenol Fidan, oyuncuların performansından memnun olduğunu belirtse de, bu galibiyetin artık geride bırakılması gerektiğine dikkat çekti. Fidan, Karaköprü Belediyespor maçının yeni bir sınav olduğunu vurgulayarak, oyuncularından bu karşılaşmaya tam anlamıyla odaklanmalarını istedi.

REHAVETE KAPILMAYIN UYARISI

Takımın bu hafta yaptığı antrenmanlarda oyuncuların yüksek enerjileri ve moralleri dikkat çekerken, Teknik Direktör Şenol Fidan da antrenman sonrası yaptığı açıklamada galibiyet sevincini bir kenara bırakarak Karaköprü Belediyespor maçına odaklanmaları gerektiğini söyledi. Fidan “Altay galibiyeti bizim için çok değerliydi ancak her maç kendi hikayesini yazar. Karaköprü Belediyespor da güçlü bir rakip ve zor bir deplasman. Bu yüzden tüm dikkatimizi bu maça vermemiz gerekiyor. Rehavete kapılmadan aynı disiplin ve ciddiyetle mücadele etmeliyiz” dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?