SPOR

Petrolspor, online mağaza açıyor

Batman Petrolspor, kulübün resmi ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla online mağaza açıyor Mağaza, kulübün marka değerini ve gelir kaynaklarını arttırmayı amaçlıyor.

Petrolspor, online mağaza açıyor
28-08-2024 11:00
27-08-2024 16:53
BATMAN
Google News

TARAFTAR ÜRÜNLERİ HER YERDE

Kulüp Basın Sözcüsü Cemala Kaya “Petrolspor store adıyla hayata geçirilecek olan online mağaza, sadece Batman'da değil, Türkiye’nin dört bir yanında ve hatta yurtdışında yaşayan tüm taraftarlara hizmet verecek. Petrolspor store onlinede, forma, atkı, şapka gibi klasik ürünler ile özel tasarım ürünler yer alacak. Taraftarların kulübe bağlılığını ve sevgisini yansıtan ürünlere erişimini kolaylaştırmak amacıyla online mağaza projemizi başlattık. Bu proje ile kulübümüzün marka değerini artırmayı ve tüm taraftarlarımızı bu platformda buluşturmayı hedefliyoruz. Herkesin Batman Petrolspor ruhunu evine, iş yerine ve günlük yaşamına taşımasını arzu ediyoruz" dedi.

TARAFTARIN YOĞUN İLGİSİ BEKLENİYOR

Online satış sonrası mağaza konseptini de hayata geçirmek için altyapı çalışmalarına hız vereceklerini belirten Kaya “Online mağazada özel indirimler ve kampanyalar da olacak. Taraftarların sabırsızlıkla beklediği online mağaza, kulübümüzün her kesimden insanla daha yakın bir bağ kurmasını sağlayacak" dedi. (Petrolspor Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Eylül 2024 e-gazete