SPOR

Petrolspor, Tuzla’ya bileniyor!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor, ligin 3. haftasında kendi sahasında oynayacağı Tuzlaspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor.

Petrolspor, Tuzla’ya bileniyor!
11-09-2024 14:48
11-09-2024 14:50
BATMAN
Google News

İLK MAÇTA GALİBİYET, İKİNCİ MAÇTA MAĞLUBİYET…

Sezona galibiyetle başlayan kırmızı-beyazlı ekip, hafta boyunca Tuzlaspor karşılaşması için yoğun bir antrenman programı uygulamaya başladı. Sezonun ilk maçı kendi sahasında Sincan Belediyesi Ankaraspor'u Mert Çapar’ın attığı golle 1-0 mağlup ederek lige 3 puanla başlayan Batman Petrolspor, ligin 2. haftasında ise GMG Kastamonuspor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte sezonun ilk yenilgisini alan Petrolspor, Tuzlaspor maçına odaklandı.

TEKNİK DİREKTÖR FİDAN’DAN ANALİZ

Petrolspor Teknik Direktörü Şenol Fidan, GMG Kastamonuspor karşısında yapılan hataları analiz etti. Fidan, antrenmanlarda bu eksikliklere odaklanarak oyuncularını Tuzlaspor karşılaşmasına hazırlıyor. Takım, özellikle defansif hatalar ve hücum organizasyonlarındaki eksikliklerin giderilmesi için yoğun bir program dahilinde çalışmaya başladı.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ GEÇMİŞ MAÇLAR…

Batman Petrolspor ile Tuzlaspor bugüne kadar iki kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalardan birinde Tuzlaspor 1-0 galip gelirken, diğer maç ise 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

TARAFTARLARDAN DESTEK BEKLENİYOR

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya, Tuzlaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, taraftar desteğinin takım için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek "Taraftarlarımızı pazar günü tribünlere bekliyoruz. Onların desteğiyle galibiyetle sahadan ayrılacağımıza inanıyoruz" dedi.

TUZLASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Batman Petrolspor’un Tuzlaspor ile oynayacağı karşılaşma 3. hafta müsabakası, pazar günü saat 19.00’da oynanacak. Kırmızı-beyazlı ekip, kendi saha ve seyircisi önünde galibiyet arayacak. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Eylül 2024 e-gazete