SPOR

Petrolspor, Tuzlaspor maçına hazır

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor, ligin 3. haftasında kendi sahasında Tuzlaspor’u ağırlayacak. Sezona bir galibiyet ve bir mağlubiyetle başlayan kırmızı-beyazlı ekip, Tuzlaspor karşısında ikinci galibiyetini almayı hedefliyor.

Petrolspor, Tuzlaspor maçına hazır
13-09-2024 12:35
13-09-2024 12:37
BATMAN
Google News

YOĞUN İDMAN PROGRAMI TAMAMLANDI

Batman Petrolspor, Tuzlaspor müsabakası öncesi antrenmanlarını yoğun bir programla tamamladı. Teknik Direktör Şenol Fidan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda takım, özellikle defansif hatalar ve hücum organizasyonlarındaki eksikliklerin giderilmesine yönelik çalışmalar yaptı. Fidan, hafta boyunca oyuncuları hem taktiksel hem fiziksel olarak hazırladı.

 TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ İLE KAZANACAĞIZ

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya “Takımımız bu hafta oldukça yoğun bir çalışma programı geçirdi. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız, geçen haftalardaki eksiklikleri gidermek için büyük bir çaba sarf etti. Taraftarlarımızın desteği her zaman olduğu gibi bizim en büyük motivasyon kaynağımız olacak. Onların enerjisiyle sahada en iyi performansı sergileyeceğiz ve inşallah galibiyetle ayrılacağız” dedi.

MAÇIN HAKEMLERİ BELİRLENDİ

Batman Petrolspor’un Tuzlaspor ile oynayacağı karşılaşma, 3. hafta müsabakası olarak pazar günü saat 19.00’da Batman Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmanın hakem kadrosu Doğu Yılmaz, Kerem Kalkan ve Çağrıcan Pazarcıklı’dan oluşuyor. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ERKEN SEÇİM OLSUN MU?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Eylül 2024 e-gazete